Everything Everything

19883841_1457076244368699_2094272882_n

Am văzut trailer-ul acestui film acum 2 luni și am așteptat cu nerăbdare  apară. Pot spune  a meritat așteptareaAici puteți vedea trailer-ul.

Pe scurt, Maddy este o adolescentă frumoasă și isteațăînsă are sistemul imunitar praf, iar mama ei o ține în casă pentru a o feri de orice fel de virus. Însă într-o zi, alături se mută Olly, care se îndrăgostește de ea și o ajută  experimenteze lucruri noi. Aceasta decide  fugă cu el și  descopere în sfârșit ceea ce își dorea mai mult, farmecul oceanului, în ciuda faptului  ar fi putut  se îmbolnăvească grav în orice clipă.

Nu dau mai multe detalii, pentru  îmi doresc  vadă cât mai multă lume acest film, motiv pentru care voi scrie despre ceea ce mi-a transmis și despre punerea în scenă a acestei idei.

Mi-a plăcut faptul  în cei 18 ani de stat în casă, Maddy și-a dezvoltat imaginația atât de mult încât a reușit  o îmbine cu realitatea. De asemenea, ador imaginile din camera ei și scenele în care ni se prezintă elementele naturii. Maddy ar fi putut  își dorească  vadă cum se trăiește într-un oraș se plimbe pe străzile aglomerate,  frecventeze cluburile,  facă cumpărături direct din magazine, însă ea voia doar  meargă la ocean. Asta spune multe despre personalitatea ei.

Melodia „Stay” cântată de Alessia Cara conturează perfect atmosfera scenei în care cei doi merg cu mașina și par  trăiesc din plin acele momente. Aici puteți asculta melodia.

Secvențele cu ei înotând printre peștisărind de pe stânci și îmbrățișânduse în apă creează o senzație plăcută și redau un sentiment de pace. Urăsc marea, mereu am preferat muntele, însă în acele momente urăm doar faptul  nu stau aproape de un ocean  pot  experimentez și eu ceea ce au experimentat ei.

Everything-Everything-2-620x398

Maddy este imaginea perfectă a fetei care încearcă să descopere mai multe despre propria persoană și care vrea să cunoască ceea ce o înconjoară, îndrăgostindu-se de băiatul potrivit și făcând sacrificii pentru el.

maxresdefault (1)

Olly este imaginea perfectă a unui băiat îndrăgostit, care este în stare să facă orice pentru a-și vedea iubita fericită. Acesta îi lipește poze cu oceanul pe un perete din sticlă imediat după ce află despre dorința ei de a-l vedea și îi lasă un bilețel pe care scrie „MADDY… EVERY OCEAN DESERVES TO BE SEEN BY YOU”.maxresdefault

 Părerea mea este că actorii (Amandla Stenberg și Nick Robinson) sunt perfecți pentru aceste roluri, iar regizorul a făcut o treabă minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *