Despre călătoritul prin ţară

20217241_1469299606479696_59437853_n

Știu  acel „life goals” despre care vorbește toată lumea se referă în primul rând la călătorit, deci și la bani, pentru  nu poți merge nicăieri fără ei.

Nevoia de a călători se face prezentă când vedem pe internet persoane necunoscute sau chiar prieteni care postează poze din diferite locații superbe și deja ne apar lacrimi în ochi de tristețe  noi nu am văzut și nu vom vedea niciodată astfel de locuri, însă această atitudine chiar nu ne va duce nicăieri.

Bineînțeles călătorești este ceva interesant, pentru  te alegi cu o mulțime de experiențepoți cunoaște multe persoane și poți vizita cât mai multe locuri, însă se poate trăi foarte ok și fără a ieși din țarăși spun asta pentru cei care au intrat deja în depresie  nu au bani de excursii în vara asta.

Studenții se pot plimba gratis cu trenul, deci nu au de ce se plânge. Iar pentru restul, puteți căuta oferte la drumuri către diferite orașePuteți  vedeți ce e interesant într-un oraș și într-o zi, nu e nevoie  strângeți bani pentru cazare.

Pentru cei care nu sunt încă studenți și se plâng  mai au până ajung  dea de permis pentru a putea călători, recomand  se asigure  au văzut tot ce era de văzut în județul lor. Urcați într-o mașină cu un prieten/membru al familiei, într-un autobuz sau într-un tren, și explorați fiecare comună despre care ați citit pe net și v-ar plăcea, pentru  acestea pot avea peșteri, o cascadă, lacuri etc.

Înainte de a merge undeva, trebuie  va informați cu privire la traseu,  luați măsuri de siguranță în caz de rămâneți fără semnal sau baterie.

Bineînțeles, pentru a merge în astfel de locuri, cum am dat ca exemplu comunele, trebuie  aveți curaj, nu fițe. Trebuie  aveți o ținută sport și un rucsac. În ceea ce privește banii îndoiesc  astfel de drumuri costă foarte mult, deci luați bani de drum și de mâncareasta doar dacă nu  încape și mâncarea în acel rucsac.

Iar pentru cei mai în vârstă, nu cred  sunt în măsură  dau sfaturi, pentru  sunt convinsă  știu cum  își planifice vacanțele și cu și fără bani. Nu e imposibil  strângi bani din timp pentru o excursie scurtă. Trebuie doar  îți faci o lista cu priorități.

Voi lasă o listă cu link-uri care  arată ce este de vizitat în anumite județeîn caz de voi sunteți prea leneșiînsă nu uitați  și orașele au atracțiile lor:

Sper că v-am ambiționat să căutați locații frumoase care nu necesită o mulțime de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *