Despre Victoria’s Secret

Sunt destul de sigură  toată lumea știe ce este Victoria’s secret, dar    asigur, Victoria’s secret este o casă de modă renumită, în mod special pentru lenjeria intimă, dar și pentru îmbrăcăminte, costume de baieîncălțăminte, parfumuri și cosmetice. Cei care nu știu produsele, știu sigur modelele care își fac apariția o dată pe an la marele show organizat de acest brand.

Pentru a vedea Victoria’s Secret Fashion Show 2017 click aici. 

these-are-the-9-highest-paid-victorias-secret-models

Voi scrie un review al produselor pe care le-am încercat (loțiuni de corp, parfumuri, spray-uri de corp și lenjerie intimă).

WhatsApp Image 2017-08-16 at 23.52.11(8)

După cum puteți observa în pozăsunt 2 tipuri de seturi: parfumuri și loțiuni de corp.  Pentru cât de renumită este firmaprețurile sunt chiar ok.

Fiecare set conține câte 5 produse: Blush, Love Spell, Secret Charm, Pure Seduction și Coconut Passion (care, spre surprinderea mea, miroase genial, chiar dacă eu urăsc tot ce ține de cocos).

Acum  trecem la spray-urile de corp, pentru  sunt fana lor.

Brume-Victorias-Secret-avis-lessensdecapucine-1024x678

Cred că am încercat doar 4, dar sunt sigură că mi-ar plăcea toate. Preferatul meu este Love Addict care își menține mirosul foarte mult și este dulce.

Pentru cei care nu suportă mirosurile dulci nu recomand produsele din acest articol. Presupun că au produse și mai puțin dulci, dar pe acelea nu le-am încercat, deci nu îmi pot da cu părerea.

29CF153800000578-3132639-image-m-13_1434818983910

Bineînțeles  lenjeria intimă este de calitate, foarte comodă și arată genial. Nu sunt renumiți pentru produsele lor degeaba.

Recomand cu încredere produsele VS, dar nu va grăbiți  va comandați de pe orice site, pentru  multe sunt fake și pot provoca iritații.

Nu pot încheia acest articol fără  pun fotografii cu unele dintre cele mai bune modele de la Victoria’s secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *