DE CE MI-AM FĂCUT PĂRUL ROZ

Întotdeauna mi-a fost frică de schimbări și am încercat să le evit pe cât posibil, însă acest lucru este incredibil de greu și vine un moment în viața ta când se instalează o monotonie cruntă pe care vrei să o elimini. Pentru mine acest moment a venit anul acesta și am vrut să încerc lucruri pe care în mod normal nu le-aș fi încercat.

De mică am avut părul blond și lung, însă era foarte greu de întreținut, deoarece aveam vârfurile arse și despicate și mereu trebuia să iau o perie cu mine pentru a le descurca și trebuia să îmi scot peria și să mă pieptăn oriunde m-aș fi aflat, ceea ce era aiurea, pentru că se uita lumea la mine ca la circ de parcă pieptănatul părului ar fi fost un lucru nefiresc.

Mi-am dorit să mă tund, însă aveam această reținere care mă făcea să cred că aș arata îngrozitor fără vârfurile mele lungi și am tot amânat momentul până într-o sâmbătă, când stand la birou m-am trezit că vreau neapărat această schimbare și am sunat la salon, unde tipa m-a programat peste o oră, deci nu mai puteam da înapoi. Totul a durat foarte puțin, cam 5 minute, pentru că mi-a băgat mașina în păr, am văzut cum îmi cad vârfurile pe lângă mine și m-a dat cu un ulei. M-a întrebat dacă e ok așa și am zis că da, e perfect, dar apoi am regretat că nu m-am tuns și mai scurt. Problema mea la părul scurt este că nu se poate prinde în coc așa cum o fac eu în general și aș muri dacă nu mi-aș putea prinde părul așa atunci când îmi scriu sau citesc o carte.

Oricum, mi-a plăcut enorm, deoarece părul meu arăta mult mai sănătos și îngrijit și m-am bucurat să primesc complimente pentru asta. Ideea e că atunci când prinzi gustul schimbărilor, trebuie să continui să le faci, motiv pentru care am vrut să mai schimb ceva la părul meu, însă mor de frică să bag vopsea în el, pentru că s-ar arde foarte tare.

Mergând în apropiere de DM, am luat o altă decizie de moment de a intra în magazin și de a-mi cumpăra ceva cu care să îmi colorez părul. Slavă cerului cu L’oréal Paris, că a scos Colorista, pentru că au și nuanțe care țin doar timp de 3 spălări, ceea ce mi se pare genial. Tubul roz mi s-a părut cel mai potrivit pentru tipul meu de păr, deci l-am achiziționat pe acela. A costat 35 de lei, un preț foarte ok pentru ceva care îți schimbă total look-ul.

Am ajuns acasă și nu am mai stat pe gânduri. Mama s-a oferit să mă ajute și a început să îmi toarne culoarea, realizând că este prea puțină substanță pentru lungimea părului meu. L-am rugat pe iubitul meu să fugă la magazin să îmi mai ia un tub, timp în care mama încerca să scurgă din primul tub și ultima picătură. Când în sfârșit am terminat cu culoarea, am așteptat vreo 25 de minute și m-am spălat doar cu apă, deaorece scria să nu folosesc șampon. După ce m-am uscat am constatat că au mai rămas multe șuvițe blonde, deci aș fi avut nevoie de 3 tuburi de culoare pentru a mă colora complet. Oricum, pe cutie arată că tipa din poză și-a făcut doar vârfurile, iar pentru asta era suficient și în cazul meu. A ieșit o culoare mai închisă decât mă așteptam.

Mi-a plăcut ceea ce a ieșit și am fost mândră de mine, că am făcut o schimbare majoră. Prietenii mei au avut reacții ok și mi-au spus că mă prinde culoarea, însă ce mi-a plăcut enorm a fost reacția oamenilor de pe stradă, toți holbându-se la mine, unii făcându-mi poze sau spunându-le celor de lângă ei „Uite ce păr are fata aia!”.

Am să pun mai jos poze cu mine imediat după ce mi-am făcut părul roz. Țin să precizez că nu se curăță de la o zi la alta, ci doar dacă este udat părul. Instrucțiunile de pe ambalaj sunt foarte clare, deci nu ar trebui să existe probleme.

Sper că  informațiile mele despre acest mod de a-ți colora părul au fost utile și că v-am inspirat să faceți lucruri noi.

90 Comments

  1. Sunt super încântată de produsele de la L’ireal, mai ales de când a apărut Colo rista.
    Iti sta super bine!

  2. Bunaaa. Imi place mult blog.ul tau. Esti super draguta si iti sta super mega gigaaa draguuuut cu parul roz. ???

  3. Wow, iti sta foarte bine! Si eu as vrea sa îndrăznesc sa adopt culoarea asta acum ca te-am văzut pe tine.

  4. Sunt foarte incantata de culoarea pastelata care ti-a iesit . Mi-am achizitionat si eu, de curand, mai multe produse de par de la l’oreal, toate din gama Colorista . Abia astept sa le incerc si sper ca rezultatul sa fie la fel de satisfacator ca si al tau . ☺️

  5. Si eu am avut parul in toate culorile si chiar mi-a facut placere sa fiu criticata fiindca asa am realizat ca multi din jurul meu nu ma plac pentru ceea ce sunt. Iti sta foarte bine roz❤❤ Mi-ar placea sa te vad cu mai multe culori

  6. Îți stă super , și mie îmi plac schimbările , și mi-ar place sa mi decolorez și eu parul că apoi sa l pot face in orice culoare 🙂

  7. Buna! nu te urmaresc demult dar imi place ceea ce faci esti o sursa de inspiratie,nu te opri din asta si pe langa asta mai esti si super cutee??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *