Despre cum ar trebui să ne machiem

Acest articol a fost foarte cerut, motiv pentru care astăzi voi scrie despre sfaturi legate de makeup.

1. Nu folosi fondul de ten fără să aplici primer prima dată. Primer-ul are un rol important în ceea ce privește machiajul, deoarece îți protejează tenul, fondul de ten se va întinde mult mai bine și va rezista mai mult. Dacă nu ai un primer, folosește o cremă de față hidratantă, deoarece are același efect.

2. Dacă nu te pricepi la aplicarea eyeliner-ului, nu îl folosi. Acesta poate da un aspect foarte neplăcut feței tale dacă nu este folosit așa cum trebuie. În  plus, acest produs nu avantajează orice tip de față. Dacă va avantajează, dar nu știți cum să îl aplicați, vă recomand acest tuș pe care eu l-am achiziționat de pe AliExpress și îmi place foarte mult.

3. De multe ori blush-ul este folosit în cantitate prea mare și dă un aspect neplăcut machiajului tău. Vă recomand ca după ce luați produsul cu pensula să suflați în ea pentru a rămâne cantitatea potrivită.

4. Iluminatorul nu rezistă? Udă puțin pensula înainte, aplică produsul și vei vedea că strălucește și rezistă mai mult.

5. Nu  aplicați rimelul pe gene de jos în sus. Trebuie să mișcați peria de la rimel stânga-dreapta, pentru a nu rămâne surplus de rimel pe gene.

6. Nu exagerați cu creionarea sprâncenelor! Dacă nu găsiți culoarea perfectă pentru sprâncenele voastre, vă recomand kit-ul de sprâncene de la Revolution. Puteți contura sprâncenele cu pensula specială și le puteți umple cu fardul potrivit.

7. Folosiți primer pentru pleoape înainte de aplicarea fardului!

8. Nu confundați zona pentru iluminator sau blush cu cea pentru contur!

9. Folosiți un anticearcăn mai deschis decât nuanța fondului de ten!

10. Aveți grijă cum faceți blending-ul dintre față și gât, deoarece poate fi o diferență prea mare de culoare.

Produsele din imagini sunt încercate de mine. Pentru detalii pe care nu le-am punctat în acest articol, aștept întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *