Zece lucruri mai importante decât homosexualitatea

1) Unii oameni au pensie de 30 de lei, iar conducerea țării investește în referendum.

2) Multe spitale arată deplorabil, iar conducerea țării aruncă banii pe referendum.

3) Avem nevoie de tehnologie avansată pentru a scăpa de boli, însă nu se investește în tehnologie, ci în referendum.

4) Copiii din centrele de plasament plâng de singurătate, dar conducerea țării nu permite ca ei să fie adoptați de cineva care să îi iubească, mai bine rămân acolo sau ajung în familii violente.

5) Școlile de la sat nu se pot numi școli, ci cămăruțe în care se înghesuie mai multe clase, dar de ce să se investească în construirea lor? Conducerea țării investește în referendum.

6) În 10 minute de mers cu mașina dăm peste 50 de gropi, dar conducerea țării investește în referendum.

7) Clădirile din patrimoniul național stau să se dărâme sau sunt în construcții de ani buni, iar conducerea țării investește în referendum.

8) Animalele sunt omorâte de oameni fără inimă, însă pentru aceste crime nu se iau măsuri, ci se iau măsuri pentru persoanele de același sex care se iubesc, în asta aruncă banii conducerea țării.

9) Școlile și liceele nu primesc câte manuale ar trebui, mulți copii trebuind să plătească din banii lor cărțile, dar conducerea țării investește în referendum.

10) Economia țării nu arată bine, iar conducerea țării investește în referendum.

Și nu vorbim despre orice referendum, ci despre un referendum care are la bază discriminarea și care este împotriva unor persoane care se iubesc, niște persoane care nu au făcut rău nimănui, care oricum se simt marginalizate și nu se afișează în societate așa cum sunt, care vor să adopte copii, nu să îi fure”. Vor să adopte copii care sunt lăsați în centre tocmai de către această „familie tradițională” și vor să le ofere iubire nemărginită și un cămin călduros.

Dacă mergem pe principiul că Dumnezeu a lăsat bărbat și femeie”, ar trebui să nu ne mai operăm ca să ne facem bine, pentru că Dumnezeu ne-a făcut bolnavi, ar trebui să interzicem și operațiile estetice, pentru că schimbăm modul în care ne-a lăsat Dumnezeu, ar trebui să nu ne mai facem găuri în urechi pentru cercei, să nu ne mai tundem, să nu ne mai epilăm, pentru că Dumnezeu ne-a lăsat fără găuri în urechi și păroși.  O societate este menită să evolueze, iar mulți încearcă să oprească acest proces.

Și ce mă enervează cel mai mult este că în loc să fim contra unor lucruri care ne distrug țara, noi suntem contra iubirii. În ultima vreme, conducerea țării a căutat să creeze certuri între români, în loc să îi facă să fie mai uniți. Și acum o să îl citez pe unul dintre profesorii mei „Numai într-un stat bananier se mai întâmplă ce se întâmplă la noi”.

Stați acasă în ziua cu votul. Iubirea se simte, nu se votează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *