VivaNatura

Sunt foarte activă pe Instagram și nu am putut să trec cu vederea valul de recenzii făcute pentru produsele celor de la VivaNatura. Am intrat pe site-ul lor ca să îmi fac o idee despre ele și am rămas plăcut surprinsă când am văzut că prețurile nu sunt exagerate, ba chiar pot spune că produsele mi se par ieftine, ținând cont de faptul că sunt pentru ten, iar în general acestea au prețuri foarte mari.


Am stat ceva timp să mă gândesc ce aș putea să îmi comand, pentru că tenul meu este foarte ok, singura lui problema fiind că se usucă repede în anotimpul rece. 

În cele din urmă, am decis să comand o cremă de față cu aur și argint, o loțiune purificatoare pentru ten mixt și gras (nu am luat pentru ten normal, deoarece am luat în considerare tenul meu uscat pe timpul iernii), o cremă demachiantă cu migdale și argint și o cremă antiacneică cu argilă și propolis.

Crema de față cu aur și argint are un miros foarte puternic, ca și celelalte produse de altfel, se întinde ușor pe față și intră repede în piele. Ce o recomandă? Faptul că hidratează și regenerează tenul, oferind strălucire și vigoare. Abia aștept să o folosesc la vară, deoarece conține unt de shea care ajută la protecția pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui. 

Crema demachiantă cu migdale și argint este recomandată pentru toate tipurile de ten și curăță pielea fără să o usuce. Hidratează tenul foarte bine și nu provoacă usturime în zona ochilor, îndepărtând machiajul fără probleme. 

Din fericire, nu am avut nevoie să testez crema antiacneică cu argilă și propolis pe tenul meu, însă m-a omorât curiozitatea să văd ce poate să facă și am aplicat-o mai multe zile la rând pe tenul altcuiva. Nu mă așteptăm să văd vreo diferență, însă mărimea coșurilor s-a diminuat, la fel și roșeața lor. Combinația de plante din acest produs chiar are efect împotriva acneei.

Produsul meu preferat este loțiunea purificatoare cu grefă și salvie. Nu am mai încercat un produs care să îmi curețe tenul atât de bine și să îi ofere atâta strălucire. Îndepărtează excesul de sebum, curăță porii în profunzime și îi închide. Pregătește pielea pentru absorbția cremei, deci cu el trebuie începută rutina de îngrijire a tenului. Uleiul de grapefruit energizează și regenerează pielea. 

 Am dat comanda de pe site-ul vegis.ro.

Nu am scris acest articol ca să le fac reclamă celor de la VivaNatura, ci ca să vă recomand vouă niște produse naturale de calitate. Am postat pe Instagram poză cu ele când am primit comanda și de atunci am tot primit întrebări legate de ele, însă nu am putut să va zic nimic până când nu mi-am făcut o părere. Acum o aveți și promit că este sinceră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *