Părerea mea despre Dasdem Aesthetic Clinic și ce oferă ei

Cu o săptămână în urmă am intrat pentru prima dată pe ușa celor de la Dasdem Clinic. Evident, nu m-am dus acolo fără să mă informez despre ei, fără să le accesez site-ul și fără să citesc niște recenzii. Îmi formasem o părere foarte bună despre această clinică și eram nerăbdătoare să văd dacă îmi voi susține părerea și după ce voi pleca de acolo. 


Locația este de vis. Fetele de acolo sunt foarte drăguțe și chiar își dau interesul să te simți bine la ele. 

În urma consultației, am aflat multe lucruri interesante atât despre corpul meu, cât și despre ceea ce fac ei. Le-am citit pliantele, am citit despre firmele cu care lucrează, am aflat despre produsele pe care le folosesc și care pot fi achiziționate de la ei și am aflat cum funcționează aparatura lor, care apropo, este genială și poate face minuni. 


Am avut o experiență plăcută la Dasdem și aștept cu nerăbdare să mă întorc și să pun în aplicare ce mi-a fost recomandat să fac. 

Puteți accesa site-ul lor apăsând aici. Nu consider că prețurile lor sunt exagerate pentru cât pot ajuta clienții. Consider că este foarte important să investim în ce este mai bun pentru noi. 

În legătură cu firmele cu care lucrează, am aflat despre Filorga și Rejuvenate. Cei de la FILORGA oferă produse precum creme exfoliante (EXFOLIATING CREAM) care asigură înlăturarea celulelor moarte de pe suprafața pielii și stimulează celulele bazale înaintea procesului de regenerare celulară, PERFECTING SOLUTION care este o soluție ușoară pe baza de gluconolactonă, acid delicat, ce exfoliază celulele moarte, catifelează textura pielii, reduce iregularitățile și lasă pielea curată și netedă. De asemenea, oferă produse cu protecție solară care sunt de folos chiar și în anotimpurile reci: E-YOUTH 50 SUN CREAM și NCTF MIST.

Gama REJUVENATE maximizează hidratarea și volumul pielii și reduce instant liniile fine și ridurile. Este perfectă pentru pielea sensibilă și poate fi combinată cu alte proceduri precum hidrodermoabraziunea, SPL, fotoregenerare etc. Este creată să asigure rezultate instante și dramatice pe care le vezi și le simți imediat.

Cea mai interesantă procedură pe care o folosesc cei de la Dasdem mi se pare slăbirea prin criolipoliza cu ajutorul aparatului COOLTECH. Tehnologia CoolTech reușește să scadă temperatura zonei asupra căreia se acționează până la -8 C în mai puțin de 5 minute, ceea ce reduce substanțial posibila senzație de disconfort. Criolipoliza elimină până la 5cm din grăsimea aflată în exces.

Vă recomand să intrați pe site-ul lor și să citiți despre tot ceea ce v-ar putea interesa. Clinica este plină de profesioniști și are aparatură de ultimă generație. Și dacă nu știți ce vi s-ar potrivi, puteți oricând să sunați și să cereți o consultație, iar un profesionist vă va recomanda ce este mai bun pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *