Despre cât de cool poate fi o cămaşă

Cămăşile sunt esenţiale în garderoba noastră. Nu contează dacă eşti bărbat sau femeie. Cămăşile pot fi purtate la ţinute elegante, dar şi sport.

În ultima vreme nu am mai purtat atât de des cămăşi, pentru că mi se par mult mai confortabile tricourile sau puloverele, însă anul acesta am descoperit nişte cămăşi frumoase, de calitate şi foarte lejere. Unde le puteţi găsi? Pe dragosprioteasa.ro. Eu mi-am ales cămaşa tip rochie kaki. Uitaţi de ce Dragoş este alegerea mea în ceea ce priveşte cămăşile:


☺ Are un site. Multe magazine online au doar pagină de Facebook sau de Instagram. Prin deţinerea unui site dai dovadă de profesionalism. Site-ul dragosprioteasa.ro este organizat foarte bine, deci clientul poate naviga pe el cu uşurinţă. Din pagina iniţială aflăm că toate cămăşile sunt lucrate manual din bumbac netransparent, folosesc doar materiale tratate pentru a nu intra la apă şi livrează în toată ţara, între 2-5 zile lucrătoare. De asemenea, au o rubrică cu recomandări şi una cu recenzii de la clienţi.


☺ Au transport gratuit, daca nu esti mulţumit de calitatea materialului ţi se restituie toată suma şi, foarte important, plăteşti în momentul primirii coletului.


☺ Nu ştiu cine vine cu ideile pentru cămăşi, dar cert este că sunt diferite faţă de ce am mai văzut. Au modele colorate, simple, în dungi, cu dantelă, cu guler, fără guler, scurte, lungi etc.


☺ Au atât cămăşi de damă, cât şi cămăşi de bărbaţi casual sau de ceremonie. Şi ţin să vă spun ca m-am îndrăgostit de camăşile pentru bărbaţi de pe site-ul lor. Dacă vreţi să le faceţi un cadou frumos bărbaţilor de lângă voi, vă recomand cu drag aceste cămăşi. Sunt convinsă că veţi găsi modelul perfect.


☺ Fiecare produs are o descriere detaliată.


☺ Dacă nu te încadrezi în mărimile S, M, L, XL, XXL, ţi se poate crea o cămaşă pe masurătorile tale. Ideea asta mi se pare genială.


☺ Produsele arată ca şi în imaginile de prezentare.


☺ Are recenzii foarte bune.


Dacă eu nu am reuşit să vă conving, intraţi pe dragosprioteasa.ro şi convingeţi-vă singuri. Vă garantez că veţi rămâne plăcut surprinşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *