Am testat 4 branduri cu produse pentru păr

Motivul pentru care a durat atât de mult timp să scriu acest articol este faptul că, fiind vorba despre părul meu, nu am putut și nu am vrut să la testez doar de dragul de a fi testate. Le-am încercat pe rând, pentru că nu este ok să amesteci multe produse pentru păr, la fel cum nu este ok să amesteci multe produse pentru ten. Am avut grijă să folosesc întotdeauna produsul de care părul meu chiar avea nevoie și am așteptat de fiecare dată să văd dacă există rezultate după mai multe folosiri sau dacă nu există. Nu puteam să folosesc un produs o singură dată, iar apoi să îi scriu o recenzie. De exemplu, există branduri care folosesc ingrediente naturale, deci efectele produselor se vor vedea în timp, nu imediat după prima utilizare. Deci toate produsele pe care urmează să vi le prezint au fost testate de către mine pe o perioadă mai lungă de timp, iar părul meu a fost bine analizat pentru a vedea dacă există, într-adevăr, rezultate.

REGIVERO este un brand drag mie, deoarece este un brand românesc, iar ingredientele pe care le folosesc sunt naturale. În spatele produselor stau ani buni de cercetare și o echipă talentată în domeniul bio-chimiei. Înainte să îmi trimită produsele spre testare, am fost sunată și am avut o conversație lungă cu un membru al echipei despre produsele lor și despre planurile lor de viitor.

Am testat două produse (șampon împotriva căderii părului și loțiune împotriva căderii părului) și mai am tot două de încercat (loțiune pentru regenerarea părului și șampon împotriva mătreții).

Anul trecut am aflat de la cineva faptul că un șampon bun face întotdeauna multă spumă. Când am folosit pentru prima dată Regivero am fost dezamăgită de faptul că nu făcea, însă pe ambalaj scria că trebuie să folosești șamponul de 2 ori la o spălare, așa că l-am aplicat și a doua oară. După cea de-a doua aplicare a făcut multă spumă și am observat că este diferită făță de cea a altor șampoane.

Loţiunea nu am folosit-o la fel de des precum șamponul. Ideea e că nu am observat o schimbare în ceea ce privește căderea părului, însă la recenziile de pe pagina lor am văzut lume mulțumită care a scăpat de această problemă datorită produselor lor. Este normal să acționeze diferit pe tipuri de păr diferite. De fiecare dată mi-a lăsat părul moale și strălucitor, așa că am decis să îl mai folosesc. Nu multe feluri de șampon îmi lasă părul așa cum îmi doresc, deci Regivero este unul dintre puținele care m-au mulțumit.

NARAH este un alt brand care a avut grijă ca părul meu să aibă tot ce îi trebuie. Mi-au fost trimise produse din gama ZENZ, mai exact un Tratament organic pentru păr Pure NO. 03, Tratament organic pentru păr și scalp Fresh herbs NO. 87 și Ulei organic pentru păr și piele Sweet mint  NO. 96. Nu am folosit încă primul produs, pentru că nu am vrut să testez multe produse într-un timp scurt, însă am utilizat Fresh Herbs și uleiul organic și sunt mulțumită de ele. Fresh Herbs îmi face părul cam aspru în timpul utilizării, însă scrie că e recomandat să folosești balsam după, iar balsamul îl face mai moale. Uleiul l-am aplicat pe părul umed și mi-a lăsat un păr foarte drăguț.  

De la HAIRCARE.RO am primit 3 produse VISION HAIRCARE: Balsam vegan pentru protecția culorii părului vopsit, Șampon vegan pentru protecția culorii și hidratarea părului vopsit și Masca vegană de îndreptare a părului vopsit, tratat chimic sau degradat. Pot fi cumpărate şi ca set. Nu am folosit șamponul încă, însă am de gând să îl încerc săptămânile următoare. Eu urăsc să aplic balsam. Îmi lasă părul foarte moale și ușor de pieptănat, însă nu îmi dă volum deloc. Am încercat mai multe tipuri și degeaba. Când am aplicat balsamul de la ei eram destul de sigură că o să regret, însă după ce mi s-a uscat părul am avut o surpriză plăcută: am descoperit, în sfârșit, un balsam care să se potrivească părului meu. Am obținut exact volumul pe care îl voiam, iar părul meu era foarte plăcut la atingere. Masca mi-a hidratat bine părul. O folosesc doar atunci când simt că părul meu devine uscat și lipsit de strălucire.

            Dacă ați mai folosit balsamuri care v-au plăcut foarte mult, va rog să îmi spuneți și mie. Momentan îl voi folosi pe acesta de la Haircare.ro, pentru că sunt foarte mulțumită de el, însă pe viitor poate îmi voi face curajul să mai încerc și altele.

            Recent am încercat ELSEVE Purple Shampoo de la L’Oreal Paris. L-am primit de la BUZZStore pentru testare. Este un șampon nuanțator pentru reflexe gri, special creat pentru părul blond, alb sau decolorat. El promite să neutralizeze instant tonurile de galben, hrănește părul și conține filtre UV. Părul meu a fost multă vreme un blond gălbui, deoarece mi l-am decolorat cu un spray. Nu îmi mai plăcea acea nuanță, așa că am optat pentru un blond foarte apropiat de culoarea mea naturală. Teama mea cea mai mare a fost să nu capete din nou tonuri de galben, însă datorită acestui șampon mi-am menținut culoarea frumos, iar părul meu arată mult mai natural.

Purple shampoo trebuie folosit cu grijă, pentru că acea nuanță de mov poate păta lucrurile din jurul tău. Mie mi-a lăsat și scalpul mov timp de câteva ore (nu era foarte vizibil), însă a meritat, pentru că după utilizare am avut mereu părul mătăsos, cu volum și cu o culoare super.

Înainte de acest șampon de la Elseve am mai încercat un șampon nuanțator, însă nu mi-a plăcut deloc. Aveam șuvițe mai închise și șuvițe mai deschise din cauza lui. Acesta a avut un rezultat uniform, deci dacă aveți părul blond, alb sau decolorat, îl recomand.

Dacă aveți întrebări legate de produse, le aștept cu drag și nu uitați că obișnuiesc să îmi spun părerea despre produsele pe care le încerc și pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *