Cum îmi pregătesc apartamentul pentru toamnă

În vară mi-am cumpărat un apartament în București și abia acum, toamna, este finalizat și urmează să fie mobilat. Abia aștept să îmi petrec timpul acolo. Fiind prima mea locuință pe care să o pot face după gustul meu, am pretenții mari de la decorațiuni și de la obiectele de mobilier pe care le achiziționez, deoarece vreau să fie o atmosferă cât mai prietenoasă și mai cozy și, bineînțeles, vreau ca acestea să aibă o calitate ridicată.

M-am bucurat enorm când am descoperit site-ul FAVI.ro, deoarece am găsit exact ceea ce căutam. Am vrut să împărtășesc cu voi ideile mele de a pregăti apartamentul pentru toamnă și nu numai, motiv pentru care voi atașa mai jos imagini cu ceea ce am găsit care să se potrivească atât apartamentului meu, cât și personalității mele. Pentru a descoperi și voi decorațiuni și mobilă pe gustul vostru, intrați pe site-ul lor și cu siguranță veți găsi ceva frumos.

Mereu am avut o problemă cu spațiul de depozitare, motiv pentru care îmi doresc ca paturile din dormitoare să aibă sertare. Și cum îmi doresc ca toată casa să fie alb-negru, îmi voi achiziționa un pat alb pe care, cel mai probabil, voi pune lenjerie neagră. Momentan încerc să mă hotărăsc între cele două paturi de mai jos. Voi ce părere aveți?

Mereu am spus că în momentul în care voi avea casa mea, îmi voi cumpăra o masă de toaletă, așa cum vedeam mereu în pozele cu „room goals”. Cred că am găsit-o pe cea perfectă.

Un dressing mare este nelipsit și îmi doresc să aibă ușile cu oglinzi, pentru că mi se pare că dă foarte frumos.

În celălalt dormitor îmi doresc tot un dressing și cel mai probabil voi merge pe această variantă.

Pentru living îmi place la nebunie această variantă.

Și cum am zis, vreau ceva cozy, motiv pentru care am nevoie de o canapea confortabilă și, visul meu dintotdeauna, un fotoliu tip leagăn.

Îmi plac la nebunie aceste tapete și cu siguranță voi alege unul dintre ele pentru dormitor.

Cum bine știți, îl am pe Benji, câinele meu, care va sta cu mine. Are nevoie de un pătuț moale care să îi țină cald pe timp de toamnă și iarnă.

Și pentru ca atmosfera să fie cât mai plăcută, voi cumpăra plante de decor, în speranța că acestea mă vor face să uit de frig și mă vor duce cu gândul la o natură vie.

Lumânările nu erau în plan, dar m-am îndrăgostit de acest suport, motiv pentru care îl voi adăuga pe listă alături de niște lumânări parfumate.

Dacă ați avea posibilitatea să vă luați apartamentul/casa de la capăt, cum ați decora?

Sper că v-a fost de folos acest articol. Dacă apăsați pe denumirile produselor, veți fi direcționați direct către link. Mă bucur mult că am descoperit FAVI.ro. Sunt convinsă că și voi veți găsi lucruri minunate pentru locuința voastră.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *