Școală de engleză pentru copii

Dacă sunteți din Buzău și cunoașteți copii pasionați de limba engleză, English Pony School for Children este locul ideal în care cei mici pot învăța această limbă. Am aflat despre ea recent și cum mi se pare foarte utilă cunoașterea limbii engleze, m-am decis să vă prezint pe scurt ce se petrece acolo.

De regulă, copiii nu înțeleg cât de importante sunt limbile străine și cât le vor ajuta acestea pe viitor. Este bine ca părinții să ia atitudine în acest sens și să încerce să le deschidă copiilor interesul pentru limba engleză și nu numai.

Nu am avut răbdare să șterg tabla, sorry.

Bineînțeles, copiii nu vor fi încântați să mai meargă la niște cursuri, ținând cont de faptul că școala îi obosește destul de mult. Tocmai de aceea, la English Pony School se studiază într-o atmosferă relaxată și, în același timp, motivantă. Copiii sunt implicați în jocuri educative, situații de comunicare, iar învățarea limbii se va face și prin cântece, poezii, jocuri de rol, pictură, poze și clipuri sugestive, dar și prin activități și competiții de echipă pentru ca întreaga experiență să devină captivantă. 

Când am vizitat acest loc am rămas plăcut surprinsă să văd că toți copiii intrau pe ușă foarte veseli și erau curioși ce vor face în ziua aceea. Sincer, dacă aș fi avut și eu când eram mică o profesoară atât de drăguță și cu zâmbetul pe buze ca cea de aici, aș fi învățat de drag. Mi-a plăcut mult atmosfera în care lucrau. Am apreciat și faptul că pe lângă sala de curs, era și o cameră de recreere în care cei mici puteau să se joace și să se relaxeze.

Clasele sunt formate din maxim 8 elevi pentru ca profesoara să poată acorda atenție fiecărui copil în parte. Testarea este gratuită și se pot înscrie copii de la 3 ani în sus. Inițial se face o evaluare a celui mic, ca să afle care este nivelul lui și de unde trebuie să se înceapă studiul. Această evaluare nu ar trebui să reprezinte un stres pentru copil sau pentru părintele acesuia, însă fără ea ar fi foarte greu ca doamna profesoară să își dea seama de care ar trebui să fie punctul de plecare în studierea materiei.

De asemenea, aici se pot pregăti toate persoanele care își doresc promovarea unui examen Cambridge. Deci dacă ai un examen de capacitate, admitere la liceu, bacalaureat, admitere la facultate sau vrei să studiezi în străinătate, aceste cursuri te pot pregăti, indiferent de vârstă.

Ceea ce mi s-a părut super tare a fost prețul. Abonamentul pentru 8 ședințe costă de la 250 RON. De regulă, pregătirile particulare la limbile străine costă undeva la 60-80 RON pe ședința, deci este mult mai avantajoasă această școală, ținând cont de faptul că aici se pot și distra.

Adresa: Strada Unirii, Bl. 20 A, Buzău

Telefon: 0765.365.647   

Email: english.pony2018@gmail.com

Site: https://english-pony.page.tl/

Ce spui? Merită să îți duci copilul la această școală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *